Hulp nodig?

Over ons

Home - Over ons

Over Ons

Track42 is een dynamische IT-dienstverlener die zich richt op het ondersteunen van bedrijven bij hun technologische uitdagingen. Ons team bestaat uit
gedreven professionals die een passie hebben voor technologie en een ongeëvenaarde inzet tonen in alles wat ze doen.

Missie

Onze missie is om uw bedrijf, uw team en uzelf te laten bloeien door gemoedsrust te creëren door de kracht van technologie.

Visie

We streven ernaar koploper te zijn in IT-innovatie, met een blijvende impact voor onze klanten, terwijl we een ondersteunende werkomgeving creëren die aanvoelt als een familie van vrienden en die floreert op de nieuwste technologieën. Ons doel is het opbouwen van een zelfvoorzienende organisatie waar persoonlijke relaties met klanten en teamleden centraal staan. Dit maakt een vloeiende overgang naar de toekomst mogelijk, waarin het bedrijf blijft groeien.

Ons team

Vladimir Vroonen

Founder

Luca Moerenhoudt

System Engineer

Loïc Georis

Student

Onze partners

FAQ

Wat voor IT-diensten bieden jullie aan?
Track42 is een Managed Service Provider (MSP) en is voor vele klanten de one-stop-shop van alles aangaande IT, zie het als een uitbestede IT afdeling. Een greep uit onze diensten: 
  • Infrastructuur: Dit omvat hardware, netwerken en opslagfaciliteiten die nodig zijn voor jou IT-diensten binnen je organisatie.
  • Cybersecurity: Hierbij verwijzen we naar de praktijken die nodig zijn om jou organisatie te beschermen tegen hackers, malware, en ongeautoriseerde toegang.
  • Cloud: Dit stelt jou organisatie in staat om altijd en overal toegang te hebben aan uw bronnen.
  • Consulting: Hierbij bieden we deskundig advies  over hoe u IT effectief kan gebruiken en integreren om je doelen en doelstellingen te behalen. Dit doen wij zonder dure pakken en aan een eerlijke prijs.

Onze cybersecurity-oplossingen omvatten de nieuwste beveiligingstechnologieën, waaronder geavanceerde firewalls, intrusion detection systemen, en regelmatige beveiligingsaudits om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en beschermd blijven. Daarnaast beveiligen we bedrijfsnetwerken volgens de multi-layered benadering, waardoor uw gegevens van de rand van het netwerk tot op de computer van het personeel veilig zijn.

Ja, wij bieden rond-de-klok ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw IT-systemen continu functioneren en eventuele problemen snel worden opgelost. Bel ons op 02 / 588 22 33 voor onmiddellijke hulp.

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die precies passen bij hun specifieke behoeften en uitdagingen.

De kosten zijn eerlijk, maar variëren afhankelijk van de specifieke diensten en de omvang van uw project. Wij bieden een vrijblijvende offerte na een grondige evaluatie van uw behoeften.

Wij streven ernaar om binnen een uur te reageren op alle IT-noodgevallen. Onze snelle reactietijd zorgt ervoor dat uw bedrijfsvoering minimaal wordt onderbroken.

GDPR, ISO 27001,… Wij zijn goed op de hoogte van de industrienormen en regelgevingen, en zorgen ervoor dat al onze oplossingen voldoen aan de relevante wet- en regelgeving.

Heb je meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!