Hulp nodig?

Sectoren

Home - Sectoren

Architectuur

Versterk uw creatieve visie met naadloze IT-oplossingen. Bij Track42 begrijpen we de complexiteit en de dynamische eisen van moderne architectuurpraktijken. Of het nu gaat om het beheren van complexe CAD-bestanden, het ondersteunen van krachtige rendering software, of het zorgen voor naadloze communicatie en samenwerking over verschillende locaties heen, wij bieden op maat gemaakte IT-infrastructuren die uw creatieve processen optimaliseren.

Onder meer deze klanten gaven ons al het vertrouwen: Bureau Bas Smets – ORG Systems – OFFICE Kersten Geers – David Van Severen

Office Kersten Geers David Van Severen - Radio Télévision Suisse
Brussels Beer Project - Port Sud

Voedingsindustrie

Technologie die kwaliteit en innovatie in de voedingsindustrie ondersteunt. Bij Track42 integreren we geavanceerde IT-oplossingen die helpen om de traditionele productiemethoden te transformeren en te optimaliseren. Onze op maat gemaakte systemen zijn ontworpen om maximale efficiëntie en betrouwbaarheid te garanderen in de dynamische omgeving van voedsel- en drankproductie.

Onder meer deze klanten gaven ons al het vertrouwen: Maison Dandoy – Brussels Beer Project

Ontdek hoe onze expertise uw organisatie kan helpen groeien en een grotere impact kan maken.

Gezondheidszorg

Betrouwbare IT-oplossingen voor medische professionals. In de gezondheidszorg is betrouwbaarheid van technologie niet alleen een wens, maar een noodzaak. Track42 begrijpt het belang van robuuste, veilige en efficiënte IT-systemen in medische praktijken. Wij bieden op maat gemaakte technologische oplossingen die naadloos aansluiten bij de behoeften van moderne zorgverleners, van tandartsen en huisartsen tot orthodontisten.

Onder meer deze klanten gaven ons al het vertrouwen: Dilbeek Orthodontic Center – Domus Feminae – HAP De Linde

Dilbeek Orthodontic Center

Non-profitorganisaties

Technologie ten dienste van maatschappelijke impact. Bij Track42 zijn we er trots op dat we non-profit organisaties ondersteunen met IT-oplossingen die niet alleen effectief maar ook kostenefficiënt zijn. We begrijpen dat non-profits unieke uitdagingen en kansen hebben, en bieden gespecialiseerde technologische ondersteuning die helpt om hun doelen te bereiken binnen de beschikbare budgetten.


Onder meer deze klanten gaven ons al het vertrouwen: MS Liga Vlaanderen